Ootamatu valik! Rally Estonia peakorraldaja Urmo Aava loobuks rikkaks saades autodest

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas WRC Rally Estonia peakorraldaja Urmo Aava. Saame teada, mis autoga ta sõidaks, kui oleks miljonär ja mis teda liikluses närvi ajab.

Urmo kinnitusel sõidab ta igapäevaselt otseloomulikult Toyotaga. Kui aga ta oleks miljonär, ei sõidaks ta mitte millegagi ja läheks hoopis maale elama. “Ma pole sinisilmne, ma olen lihtsalt nii palju sõitnud, et mul on kopp ees! Rallisport ja autosport on selline, kus tuleb väga palju otsuseid alateadlikult teha. Kui sa aga langetad vale otsuse, sa ainult ei kaota, vaid ka inimese elu võib ohtu sattuda. Hirm hakkab mingil hetkel võitu saama ja sa hakkadki valesid otsuseid tegema. Ma julgeks öelda, et mul pole sellist pimedat hirmu,” sõnab Urmo. “Lõpuni tegutsemine ja analüüsimine on midagi, mida ma sealt kaasa olen võtnud.”

Eile avaldatud uuringus selgus, et eestlasi ajavad autoroolis enim närvi just need liiklejad, kes sõidavad aeglaselt, mitte need, kes kiirust ületavad. “Mind ajab närvi see, kui keegi muneb teises reas ja hoiab seda liiklust kinni. Siis hakkavadki minusugused tõmblema. Teine asi on see, et teised inimesed ei taha arvestada – kuskil on ummikud või teetööd, aga mõnel on vaja olla hambad ristis tee peal ees ja mitte liikuda,” tunnistab Urmo. 

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad