Rally Estonia suurtoetaja ja ametlik meediapartner TV3 näitab võistlust täies mahus!

uudised.ee

Suve suursündmust Rally Estoniat näevad TV3 vaatajad täies mahus, sest ametliku suurtoetaja ja meediapartnerina toob TV3 otse-eetrisse kõik 24 kiiruskatset ning ava- ja lõputseremoonia. 

Rally Estonia on 2021.aasta FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp, mis sõidetakse Tartus, Tartu vallas, Otepää vallas, Elva vallas, Kanepi vallas, Kambja vallas, Peipsiääre vallas ja Mustvee vallas 15.-18.juulil. 

„Eksklusiivselt toob TV3 otse-eetrisse kõik 24 kiiruskatset, neljapäevahommikuse testikatse ning suurejoonelise ava- ja lõputseremoonia; seega jõuavad huvilisteni kõik olulised hetked palavalt oodatud rallisündmuselt. Lisaks saab TV3 Sport lehel kaasa elada haaravatele otsereportaažidele,“ selgitas TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur. 

Rally Estonia ametlik ralliraadio on raadiojaam Star FM, vahendades kogu rallimelu nii rajalt kui ka selle kõrvalt. Operatiivsed reportaažid, põnevad erikülalised ja värvikad intervjuud jõuavad kuulajateni Star FM ralliraadio stuudiost otse sündmuskohalt. Lisaks on neljapäeval ja reedel kohapealt eetris ka Star FM Hommikuprogramm. 

Rally Estonial osalevate meeskondade nimekiri on väga tugev ning ülimalt haaravat võistlust pääseb jälgima 24 000 pealtvaatajat.

Kommentaarid puuduvad