Rally Estoniat näeb TV3 otse-eetris juba kahe nädala pärast!

uudised.ee

Juba kahe nädala pärast ehk alates 15.juulist elab kogu Eestimaa kaasa Rally Estoniale. TV3 on suve oodatuima sündmuse suurtoetaja ning ametlik meediapartner, kajastades kohapeal toimuvat otse-eetri ülekannetes ja rallistuudios.

TV3 otse-eetris saab kaasa elada Rally Estonia kõigile 24 kiiruskatsele, testikatsele ning ava- ja lõputseremooniale. Ka TV3 Sport platvorm sport.tv3.ee vahendab kõiki olulisi hetki nii rajalt kui ka raja kõrvalt.

Lisaks kohapealsele rallistuudiole läheb otse sündmuskohalt eetrisse ametlik ralliraadio Star FM, mille sagedused on Tartus 92,9 MHz ja Valgjärvel 107,8 MHz. Ralliraadio vahendusel saab operatiivselt osa kogu melust nii rajalt kui ka selle kõrvalt, reportaažidest, erikülaliste intervjuudest jpm. Lisaks on neljapäeval ja reedel kohapealt otse-eetris Star FM Hommikuprogramm.

 Rally Estonia on 2021.aasta FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp, mis sõidetakse Tartus, Tartu vallas, Otepää vallas, Elva valla s, Kanepi vallas, Kambja vallas, Peipsiääre vallas ja Mustvee vallas 15.-18. juulil. 

TV3 ülekannete ajakava: https://tv3.ee/saade/rally-estonia/rally-estonia-ajakava

Kommentaarid puuduvad