Jalgpalli EM-i ülekandeid vaatas vähemalt 700 000 inimest

uudised.ee

Pühapäeval lõppenud jalgpalli EM-i mängude teleülekandeid vaatas vähemalt 700 000 inimest, vahendab BNS.

Telekanalid ETV, ETV2 ja ETV+ ning ERR.ee portaal tõid kuu aja jooksul kaasaelajateni 51 mängu ja rohkem kui 150 tundi otsepilti, edastas rahvusringhääling. Kantar Emori andmetel vaatas vähemalt 15 minutit ERR-i telekanalite vahendusel jalgpalli ülekandeid 637 000 inimest. Neile lisanduvad kümned tuhanded suurturniirile kaasaelajad, kes jälgisid otseülekandeid veebikanalites ning suurtelt ekraanidelt avalikes kohtades.

Jalgpalli EM-i vaadatuimaks mänguks kujunes pühapäevane Itaalia ja Inglismaa finaal, mida tipphetkel jälgis ETV vahendusel 212 000 vaatajat. Koos ETV+ vaatajate ja veebikülastajatega elas finaalmängule kaasa üle veerand miljoni inimese.

EM finaalturniiri vaadatavuselt järgmised mängud olid Inglismaa-Taani ja Itaalia-Hispaania poolfinaalid. Alagrupimängudest tõi enim vaatajaid teleri ette Prantsusmaa-Saksamaa, Hollandi-Ukraina ja Hispaania-Rootsi mängud. ETV+ vaatajaid köitis enim Venemaa-Taani vastasseis, mida ülekande vältel vaatas keskmiselt 50 000 vaatajat.

Kommentaarid puuduvad