Täna
03. aug
16...20
10...18
Homme
04. aug
17...21
7...16

Meelelahutus

Tänast Rally Estonia avatseremooniat esitleb TV3!

Foto: TV3
16:49 15. juuli 2021
Autor: uudised.ee

Täna stardib suve oodatuim suursündmus WRC Rally Estonia, mille erilise avatseremoonia ja ka kõik muu olulise kannab üle võistluse suurtoetaja ja meediapartner TV3.

„Avatseremoonia on grandioosne, tõeliste professionaalide poolt tervikuks seatud, üllatades Eesti tippartistide suurepäraste etteastetega,“ rääkis rallikorraldaja Tarmo Hõbe.

Üles astuvad Daniel Levi koos bändiga, Estonian Voices, Stefan, WATEVA, Ivo Linna ja Supernova, nublu, Cartoon, Gameboy Tetris  jt. Hõbe lisas, et avashow osaks on ka lavalt mööda spetsiaalset poodiumit kiiruskatse starti sõitvad autod; näiteks vurab esimesena juubeldava rahvahulga vahele Sebastien Ogier.

Lisaks avatseremooniale saab TV3 otse-eetris kaasa elada Rally Estonia kõigile 24 kiiruskatsele, testikatsele ning pühapäevasele lõputseremooniale. Ka TV3 Sport platvorm sport.tv3.ee vahendab kõiki olulisi hetki nii rajalt kui ka raja kõrvalt. Juba on kohapealt eetris ka ametlik ralliraadio Star FM, mille sagedused on Tartus 92,9 MHz ja Valgjärvel 107,8 MHz.

Kuni pühapäevani kestev Rally Estonia toob Eestisse autoralli absoluutse tipu ja esmakordselt peale eelmise aasta Mehhiko MM-rallit pääseb publik ralli hooldusalasse. Möödunud aasta võitu asuvad kaitsma Ott Tänak ja Martin Järveoja ning konkurents saab olema väga tugev.


Foto: TV3

WRC Rally Estonia on 2021.aasta FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp, mis sõidetakse Tartus, Tartu vallas, Otepää vallas, Elva vallas, Kanepi vallas, Kambja vallas, Peipsiääre vallas ja Mustvee vallas 15.-18. juulil 2021.

„Rally Estonia avatseremoonia“ alustab TV3 otse-eetris täna kell 19.30!

AJAKAVA:

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!