Homme
03. aug
16...20
10...18
Ülehomme
04. aug
17...21
7...16

Eesti

Tänak katkestas Rally Estonia

Foto: Margus Pahv/Delfi
12:59 16. juuli 2021
Autor: uudised.ee

Rally Estonial reedese päeva esimese kiiruskatse võitnud Ott Tänak katkestas, vahendab TV3 Sport. 

Tänakule sai saatuslikuks neljas kiiruskatse, kus ta kandus rajalt välja ja tegi oma masinale piisavalt liiga, et enam jätkata ei saanud. Koduteedel võistelnud Tänak parkis auto kõrvalteele ja väljus masinast.

Ralli teise kiiruskatse võitnud Tänak lõhkus kolmandal kiiruskatsel rehvi, kuid siis suutis hullemast pääseda. Kahjuks kohe järgmisel kiiruskatsel pidi ta ralli pooleli jätma. Tõenäoliselt saab ta võistlust jätkata laupäeval super-rally süsteemis.

«Järgmise katse alguses läksin kurvis laiaks ja sattusin põllule, kus mind tabasid veel kaks rehvipurunemist ja meil polnud enam varurehve. Seetõttu ei saanud me jätkata,» sõnas ta ajakirjanikele pärast hooldusparki tagasi jõudmist. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!