Endine UFC meister naaseb kahe ja poole aasta järel areenile

uudised.ee

Endine UFC kääbuskaalu meister Tyler Jeffrey Dillashaw naaseb sel nädalavahetusel populaarsesse võitlussarja. Ameeriklane kandis kaheaastast võistluskeeldu keelatud aine erütropoetiin tarvitamise eest.

35-aastane ja 168 cm pikkune T.J. Dillashaw hoidis oma kaaluklassi tiitlivööd aastatel 2014-2016 ning taas aastal 2017, kuni sattus pahuksisse keelatud ainetega. Viimati käis oktagonis oli 2019. aasta jaanuaris, kui nokauteeris ameeriklase Henry Cayssao juba 32. sekundil.

Teda ootab kõvast klassist vastane – maailma teist asetust hoidev kaasmalane Cory Sandhagen. 29-aastane ja 180 cm pikk C. Sandhagenit pole UFC puuris kordagi nokauteeritud. Ta on võidutsenud 14 korral, saanud kirja 6 nokauti ning vaid kahel korral tunnistanud vastase paremust. Viimati kaotas ta 2020. aasta juunis maailma esinumber Aljamin Sterlingule.

Mitmete MMA spetsialistide sõnul on võistluse favouriit C. Sandhagen – varasema meistri Dillashawi vastu räägib eelkõige pikk eemalolek. Ülekannet Ameerika tippude lahingust saab vaadata pühapäeval, 25. juulil TV3 Spordi ja Go3 vahendusel. Võitlusõhtu algab kell 2:00.

Kommentaarid puuduvad