UFC puuris kohtuvad kolm aastat võitmatuna püsinud võitlejad

uudised.ee

Ameerika vabavõitlejad Uriah Hall ja Sean Strickland on mõlemad saanud neli võitu järjest ning püsinud rohkem kui kolm aastat kaotuseta.

Ühe võiduseeria leiab lõpu sel nädalavahetusel Las Vegases toimuvas UFC keskkaalu (kuni 83,9 kg) matšis. Ülekanne algab pühapäeva, 1. augusti varahommikul kell 4.00 eelmatšidega, võitlusõhtut kannab üle kanal TV3 Sport ja voogedastusteenus Go3.

36-aastane ja 183cm pikk Uriah Hall on sündinud Jamaikal. Praeguseks on ta võitnud neli matši järjest. Viimases matšis selle aasta aprillis sundis ta alistuma ameeriklase Chris Weidmani, kes murdis esimeses raundis jalaluu.

Hall kaotas viimast korda 2018. a juulis brasiillasele Paulo Costale. Ta on UFC-s saanud 17 võitu (13 nokauti) ja 9 kaotust. UFC keskkaalu edetabelis on Hall kaheksandal kohal.

Hall on endine kikkpoksija ja karate meister. Tal on must vöö kyokushinkarates. Hall kolis Ameerikasse 13-aastasena. Jamaika noormees alustas võitluskunstidega üpris hilises eas – 16-aastasena.

30-aastane ja 185cm pikk Sean Strickland on samuti võitnud neli matši järjest. Maikuus alistas ta poolaka Krzysztof Jotko. Viimast korda kaotas Strickland 2018. a mais brasiillasele Elizeu Dos Santosele.

2017. aastal kohtus Strickland kuulsa Nigeeria võitleja Kamaru Usmaniga. Strickland pääses nokaudist, aga kaotas kohtunike üksmeelse otsusega. Usman on kergekeskkaalu (kuni 77,1 kg) valitsev meister.

Strickland on saanud UFC-s 23 võitu (10 nokauti) ja ainult kolm kaotust. Hetkel on ta UFC keskkaalu edetabelis 11. kohal. Kategooria valitsev meister on Nigeeria võitleja Israel Adesanya.

2018. aastal sai Strickland mootorrattaõnnetuses mitu vigastust, kaotas teadvuse ja vajas hiljem ka põlveoperatsiooni. Seetõttu ei saanud ta pea kaks aastat võistelda.

Kommentaarid puuduvad