Kas britt lõpetab ameeriklase võiduseeria UFC-s?

uudised.ee

Ameeriklane Derek Brunson on viimasel ajal vastaseid teelt pühkinud. UFC-s on ta võitnud neli viimast matši. Teda üritab laupäeva õhtul peatada UFC puuri naasev Darren “Gorilla” Till.

Seda keskkaalu matši kannavad üle telekanal TV3 Sport ja järgmise generatsiooni teleteenus Go3 4. septembri õhtul alates 23.00. Ülekanne algab viie eelmatšiga, mille hulgas on ka poolraskekaalu lahing leeduka Modestas Bukauskase ja ameeriklase Khalil Rountree Jr vahel.

37-aastane ja 185cm pikk Brunson pole kaotanud ühtegi matši juba rohkem kui kaks aastat. Ameeriklasel on ette näidata 22 võitu ja seitse kaotust. Märtsis alistas ta Kevin Hollandi ning on hetkel UFC keskkaalu edetabelis viies.

28-aastane ja 183cm pikk Till on edetabelis seitsmendal kohal. Ta on võitnud 18 MMA matši (10 nokaudiga) ja kaotanud kolm korda. Till on viimasest neljast matšist kaotanud kolm, sealhulgas ühehäälse otsusega Robert Whittakerile eelmise aasta juulis. Varem võitles Till kergekeskkaalus (kuni 77,1kg). 2018. aastal võitles britt maailmameistritiitli nimel, kuid kaotas kuulsale Ameerika võitlejale Tyrone Woodley’le.

Darren Till oli varem kõrgetasemeline kikkpoksija. Ta on tulnud K-1 Euroopa meistriks. 2012. aastal sattus ta Liverpoolis kaklusesse, kus sai kaks noahoopi ning oli ohtlikus seisus. Pärast seda intsidenti soovitas treener tal Brasiiliasse kolida, kus ta lõpuks elaski kolm ja pool aastat.

Kommentaarid puuduvad