Jäi silma! Hurts-i laulja Theo Hutchcraft jagas Instagramis Rolf Roosalu paroodiat saatest “Su nägu kõlab tuttavalt”! 

Seitsmesed uudised

Popbändi Hurts laulja Theo Hutchcraft jagas Instagramis Rolf Roosalu paroodiat saatest "Su nägu kõlab tuttavalt". «Käes on kolmapäev ja siin on mees esitamas laulu «Wonderful Life» saate «Stars In Their Eyes» Eesti versioonis,» kirjutas Theo videoklipi alla.

Rolf esitas Hurtsi hitti kolmandas näosaates ja kohtunikud kiitsid tema etteastet.

«Ma tean, et sa oled üks tore mürakaru ja rahmeldis ja sul on väga raske ennast niimoodi distsiplineerida. Aga näe, sa oled ise ka rahulik. Ma kuulsin, et Hurts tuleb jälle varsti Eestisse. Milleks teda kutsuda? Sa täidad selle koha väga hästi ära. See oli kena väljakutse sulle ennast nii minimaliseerida,» arvas Andrus Vaarik.

Tanja Mihhailova lisas: «See oli midagi täiesti minule. Minu arust vähem teha ja vähem laulda on raskem kui rohkem teha ja rohkem laulda. Tämber läks mõnes kohas Rolfiks kätte, aga numbrina oli väga hea.» Külaliskohtunik Eda-Ines Etti leidis aga, et Rolfis ja Theos on midagi väga sarnast.«Käes on kolmapäev ja siin on mees esitamas laulu «Wonderful Life» saate «Stars In Their Eyes» Eesti versioonis,» kirjutas Theo videoklipi alla.

Rolf esitas Hurtsi hitti kolmandas näosaates ja kohtunikud kiitsid tema etteastet.

«Ma tean, et sa oled üks tore mürakaru ja rahmeldis ja sul on väga raske ennast niimoodi distsiplineerida. Aga näe, sa oled ise ka rahulik. Ma kuulsin, et Hurts tuleb jälle varsti Eestisse. Milleks teda kutsuda? Sa täidad selle koha väga hästi ära. See oli kena väljakutse sulle ennast nii minimaliseerida,» arvas Andrus Vaarik.

Tanja Mihhailova lisas: «See oli midagi täiesti minule. Minu arust vähem teha ja vähem laulda on raskem kui rohkem teha ja rohkem laulda. Tämber läks mõnes kohas Rolfiks kätte, aga numbrina oli väga hea.» Külaliskohtunik Eda-Ines Etti leidis aga, et Rolfis ja Theos on midagi väga sarnast.

 

Kui sarnane oli Rolfi esitus originaalile? 

 

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/665222[/embed]

Kommentaarid puuduvad