“Su nägu kõlab tuttavalt” 5. saate võitis Daniel Levi Viinalass! Lisatud galerii!

TV3

“Su nägu kõlab tuttavalt” 5. saade pakkus täna õhtul meelelahutust kõigile – sulatas südameid Koit Toome ja Laura Põldvere kurikuulsa dueti näol, naerutas rahvast, kui laval Bert Pringi korraga Onu Bellaks ja Heli Vahinguks kehastus ning pisara tõi silma Marta Laane tõetruu esitus Lana Del Reyna.

Näosaates pole eelnevalt olnud veel saadet, kus kehastatakse nii paljusid erinevaid artiste, kes on Eurovisioonile pääsenud – Koit Toome ja Laura Põldvere, Brotherhood of Man, France Gall, Slavko Kalezic. Viimast tegi Daniel Levi Viinalass nii hästi järgi, et võitis saate. 1000 eurot annetas Daniel MTÜ-le Vaikuse Lapsed.

Pärast viiendat saadet on punktitabelis seis järgmine: Hele ja Valter juhivad edetabelit 198 punktiga, neile järgneb Bert 190 punktiga, seejärel Marta 188 punktiga, Daniel 184 punktiga, Elina 167 punktiga, Andresel on 158 ja Hannal 137 punkti.

Järgmises saates saab Helest Koit Toome, Elinast Nina Hagen, Daniel astub Calum Scotti kingadesse, Bert Pringi tuleb lavale The Tuberkuloitedina, Hannast saab Demi Lovato, Martast Florence Foster Jenkins, Valterist Peeter Volkonski ja Andres parodeerib LMFAO-d.

“Su nägu kõlab tuttavalt” on võimalik järele vaadata SIIN!

Kommentaarid puuduvad