“Su nägu kõlab tuttavalt”: Vaata, mis laulud tulevad pühapäeval esitusele!

TV3

„Su nägu kõlab tuttavalt“ kuldne hooaeg on jõudnud juba 4. osani. Ott Lepland juhib tabeliseisu 155 punktiga, tema kannul on Lauri Liiv 122 punktiga, Sepo 114 punktiga ja Saara 113 punktiga. Tabeli teises pooles on Marta 88 punktiga, Nele-Liisil on 84 punkti, Liisil 82 ja Tanelil 81. Sel pühapäeval on valmis osalejad aga tabeliseisu pea peale pöörama, sest ekraanile tuuakse paljud popstaarid ja vanad lemmikud. 

Tanel Padar muutub paljude eestlaste lemmikuks Artur Rinneks ja Marta Laan hakkab räppima Aropina. Huumorit hakkab kõvasti saama, sest Ott Lepland asub puusi liigutama Shakirana ning Nele-Liis Vaiksoo toob pisara silma imekauni etteastega filmist „Maailma suurim showmees“ ja muutub Jenny Lindiks. Liis Lemsalust saab SIA, Lauri Liivist JudyDench ja Saara Kadakust Tony Basil. Sepo hakkab rahvast naerutama A-rühma kangelase Mr. T-na. Laval näeb ka võluvaid TTÜ tantsutüdrukuid. Mis laulud aga tulevad esitusele? 

Saara Kadak – Tony Basil „Hey, Mickey“

Liis Lemsalu – SIA „Chandelier“

Ott Lepland – Shakira „Underneath Your Clothes“

Nele-Liis Vaiksoo – Jenny Lind „Never Enough“

Tanel Padar – Artur Rinne „Vana frakk“

Lauri Liiv – Judy Dench „Send in the Clowns“

 Sepo Seeman – Mr. T „Treat Your Mother Right“

Marta Laan – Arop „Kiki-miki“

Fännid saavad juba piiluda näosaate grimmituppa ja vaadata, kuidas Lauri Liivist saab Judy Dench ning Sepo Seemanist A-Rühma Mr. T! 

Lauri Liiv

 

Sepo Seeman

  

„Su nägu kõlab tuttavalt“ kuldne hooaeg pühapäeval kell 19.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad