10 aastat superstaarisaatest! Liis Lemsalu esimene esitus kohtunike ees ei teeninudki kolme jah-sõna

uudised.ee

Lauljatar Liis Lemsalu tähelend sai alguse saatest "Eesti otsib superstaari", kus rahvas ta ülekaalukalt 4. hooaja võitjaks hääletas. Vaata ja meenuta, milline oli toona 18-aastase Lemsalu esimene esitus kohtunike ees.

2011. aastal olid teist hooaega järjest kohtunikud Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap. Lemsalu teenis oma suurepärase etteaste eest küll kollase kaardi, kui Maarja-Liis ja Mihkel olid oma jah-sõna öelnud, kuid Rannap miskipärast Liisi etteastega rahule ei jäänud. 

"Sa oled kohutavalt ilus ja fotogeeniline kindlasti," olid Mihkli esimesed sõnad pärast Liisi etteastet. Sealkohal jäi aga tagasiside andmine pooleli, sest Lemsalul helises keset prooviesinemist telefon, mille Mihkel palus kiirelt enda kätte anda. Kuigi olukord paistis pingeline, siis plaanis Raud vaid head helistades Liisi tuttavale tagasi ja soovides õnne, sest Lemsalu pääses järgmisesse vooru.

“Olid jutud, et see on võib-olla viimane aasta ja üks õpetajatest tuli minuga rääkima ning ütles väga tõsiselt: “Liis, sa magad oma võimaluse maha, kui sa ei lähe.” Selle jutuajamise järel otsustasin, et lähen ja proovin,“ rääkis Liis Õhtulehele antud intervjuus, kuidas sündis otsus saates osaleda.

Liis tagas endale eelvoorus küll "kollase kaardi" ehk kindla edasipääsu teatrivooru ja sealt edasi stuudiovooru, kuid siis ilmnes komistuskivi ning kümne finalisti hulka ta kohe ei saanud. “Läksin alt sellega, et laulsin eestikeelset lugu, millega ei tundnud ennast tol hetkel nii mugavalt,“ meenutab Liis. 

„Teadsin, et mingi lohutusvoor tuleb ka, kuhu žürii valib inimesed välja ja nad saavad uue võimaluse. Mind valiti. Siis laulsin juba inglisekeelset laulu ja nii see edasipääs lõpuks tuli. Arvan, et need asjad on kuidagi seotud: inimene peegeldab seda, kas tal on mugav,” lisab Liis, et saab tagasi vaadates aru, mis viltu läks.

Liis tõdeb, et ilma superstaarisaateta poleks ta siin, kus praegu – Eesti üks populaarsemaid artiste!


Liis Lemsalu võiduhetk
Foto: TV3

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

„Eesti otsib superstaari“ avahooaeg jõudis TV3 vaatajateni 2007.aastal. Kokku on rahvast rõõmustanud seitse hooaega, mille võitjad on olnud Birgit Õigemeel, Jana Kask, Ott Lepland, Liis Lemsalu, Rasmus Rändvee, Jüri Pootsmann ja Uudo Sepp. Lisaks võitjatele on just superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud paljud tänaseks armastatud lauljad ja muusikud: Luisa Rõivas, Marten Kuningas, Getter Jaani, Elina Born, Birgit Varjun, Teele Viira, Carl-Philip Madis, Triin Niitoja, Kristjan Kannukene, Mikk Mäe, Merilin Mälk, Jaagup Tuisk, Sissi Nylia Benita jpt.

Kommentaarid puuduvad