Kas mäletad? Uudo Sepa esimene etteaste pani Mihkel Raua haigutama

uudised.ee

Uudo Sepa lauljakarjäär sai alguse 2018. aastal, mil ta võitis "Eesti otsib superstaari" seitsmenda hooaja. Tema kõrval jäi teiseks Dave Bentoni tütar Sissi. Vaata ja meenuta, milline oli noorukese Uudo esimene etteaste karmide kohtunike ees!

2018. aastal olid kohtunikeks legendaarne Mihkel Raud, laulja Eda-Ines Etti ja Koit Toome. Pelglik ja uljas noormees proovis kohtunikke võluda teatega, et ta on ka ise kätt harjutanud omaloominguga ja esitas neile kitarri peal ühe viisijupi, ent see neid ei veennud.

Kohtunikud palusid Uudol seepeale laulda midagi Ed Sheerani repertuaarist ja see meeldis neile väga. "Kui sa alguses sisse astusid, hakkasin ma mõtlema, kuidas ma pärast pannkooke söön. Nüüd aga oled sa justkui teine inimene ja mul tekkis huvi," tõdes Mihkel Raud, et Uudo esmamulje oli tema jaoks igav. 

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

„Eesti otsib superstaari“ avahooaeg jõudis TV3 vaatajateni 2007.aastal. Kokku on rahvast rõõmustanud seitse hooaega, mille võitjad on olnud Birgit Õigemeel, Jana Kask, Ott Lepland, Liis Lemsalu, Rasmus Rändvee, Jüri Pootsmann ja Uudo Sepp. Lisaks võitjatele on just superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud paljud tänaseks armastatud lauljad ja muusikud: Luisa Rõivas, Marten Kuningas, Getter Jaani, Elina Born, Birgit Varjun, Teele Viira, Carl-Philip Madis, Triin Niitoja, Kristjan Kannukene, Mikk Mäe, Merilin Mälk, Jaagup Tuisk, Sissi Nylia Benita jpt.

Kommentaarid puuduvad