Superstaarisaatest tuntud Kaarel Orumägi unistus täitus Eurovisioonil: mulle meeldib vastutus, mis bäkki lauldes antakse

uudised.ee

2018. aastal saatest "Eesti otsib superstaari" meelde jäänud naerusuine noormees Kaarel Orumägi tunneb end lauldes suurepäraselt ja nii täituski sel kevadel tema suur unistus - sõita Eurovisioonile. Täna tegi ta seda veel Uku Suvistele tausta lauldes, kuid ei välista võimalust järgmisel aastal ka ise Eesti Laulu konkursist osa võtta, räägib ta Naistelehele antud intervjuus.

„Mõistan nüüd täiesti neid, kes ostavad mitmesaja euro eest kontserdipileti ja nõustuvad hotellitoa eest hingehinda maksma. Kogu see pidu ja üheshingamine on saalis tuntav esimesest sekundist kuni lahkumiseni. Kohapeal toimuv sõu on kordades võimsam, kui telepilt seda iial edastada suudab,“ kirjeldab Kaarel.

Orumägi vihjab, et võib-olla osaleb ka ise järgmisel aastal Eesti Laulu konkursil, kuid samas poleks tal midagi ka Dagmar Oja ja Kaire Vilgatsi n-ö saatuse vastu, kes on Euroopale taustalauljatena vist mitu tiiru peale teinud. „Mulle meeldib vastutus, mis bäkki lauldes antakse. Kui solist eksib noodiga, on see tema viga. Kui taustalaulja eksib noodiga, eksib kokkuvõttes ikkagi solist,“ räägib Kaarel.

Refereeritud Naistelehest.


Vasakult "Eesti otsi superstaari" 2018. aasta võitja Uudo Sepp, keskel Kaarel Orumägi ja paremal Jaagup Tuisk
Foto: TV3 

Kaarel Orumägi osales 2018. aastal saates "Eesti otsib superstaari", kuid kümne parima hulka tookord ei pääsenud. Tänaseks on noormees tegev Eesti noorte muusikaliteatris, mille ta ka ise asutas.

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad