Video! Ott Leplandi superstaarisaate teekond algas korraliku töötlusega! Ilus: see mõjub kohati koomiliselt ja ei ole siiras

uudised.ee

Talendisaate "Eesti otsib superstaari" 3. hooaja võitnud Ott Leplandi esimene etteaste kohtunike ees ei läinud sugugi kergelt. Mihkel Raua sõnul on Leplandi häälematerjal küll suurepärane, kuid see ameerikalik "vigurdamine" ei lähe sugugi mitte. 

Kolmas hooaeg sai alguse septembris 2009 kui saatejuhtideks olid Tanel Padar ja Ithaka Maria. Kohtuniku rolli lisandus Maarja-Liis Ilus, kes vahetas välja Heidy Purga.

Eelvoorudes pürgis superstaariks rohkem kui 1500 lauljat. Läbi mitme vooru oli finaalis taas 10, kellest kaheksa nädala järel Linnahallis üles astusid superfinalistid Birgit Varjun ja Ott Lepland. Superfinaali hääletuses osales ligi 100 000 inimest, kellest 63% lemmikuks oli Ott Lepland ja 37% andis hääle Birgit Varjunile.


Foto: TV3

Televaatajate lemmik Ott Lepland võitis ka raadiojaama Star FM kuulajate ennustusvõistluse – tema poolt hääletas ligi 90% vastanuist. Lepland võitis 100 000 krooni ja plaadilepingu Crunch Industryga.

Aprillis 2010 ilmus Leplandi omanimeline debüütalbum "Ott Lepland".

Ott Leplandil on tänaseks ilmunud kuus stuudioalbumit. Ta on osalenud telesaadetes "Laulupealinn", "Su nägu kõlab tuttavalt", "Laula mu laulu" ja "Su nägu kõlab tuttavalt kuldne hooaeg". 2012. aastal esindas Ott Lepland Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel looga "Kuula", millega jõudis finaali kus jäi 6. kohale.

Lepland tunnistas hiljaaegu saates "Hommik Anuga", et loodetavasti on ta täna oma karjääri tipus. Muusiku värskeim lugu ilmus 17. mail ja kannab nime "Maailm me käes".

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad