Kas mäletad? Elina Borni lauljakarjäär sai alguse superstaarisaate viiendast hooajast  

uudised.ee

2012. aastal asus TV3 taas superstaari otsingutele ja eetrisse läks "Eesti otsib superstaari" viies hooaeg, mille võitis küll Rasmus Rändvee, kuid tubli teise koha saavutas lauljatar Elina Born. Tänaseks on lauljatar avaldanud mitmeid hitte ja käinud Eurovisioonilgi. Vaatame lähemalt, kuidas noore Borni muusikukarjäär alguse sai.

Elina Born oli superstaarisaatesse kandideerides vaid 18-aastane ning pärit Lääne-Virumaalt Lehtse alevikust. Saate toimumise ajal on ta Tapa Gümnaasiumi 12. klassi õpilane.


Foto: TV3 (2012)

Borni valisid finaalidesse televaatajad, kui ta esimees stuudiovoorus tegi liigutava esituse kui kandis ette Judy Garlandi loo "Somewhere Over The Rainbow".

Kaheksandas saates laulis Born duetti koos Lenna Kuurmaaga, esitamiseks valiti lugu "Imagine".

Superstaarisaate 5. hooaja võitis Rasmus Rändvee ja Elina Born saavutas 2. koha.


Foto: TV3 (2012)

Peale superstaarisaadet osales Elina Born Eesti Laulul 2013. aastal, kus ta esitas laulu "Enough" ja saavutas sellega 8. koha. Rahvahääletusel oli ta kuues.

Teist korda osales ta aga 2015. aasta Eesti Laulul, kus võitis koos Stig Rästaga esitatud lauluga "Goodbye to Yesterday" esikoha ja pääses esindama Eestit 2015. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Viinis, kus saavutati tubli 7. koht.

2017. aastal lõi Born kaasa TV3 suursaate "Su nägu kõlab tuttavalt" 6. hooajas, kus tema esituses kõlasid sellised artistid nagu Kurt Cobain, Nicki Minaj, LEa liitmaa, M.I.A, France Gall, Nina Hagen, Marju Kuut, Hele Kõrve ja Christina Aguilera.

Viimane Elina Borni superhitt ilmus 2020. aasta suve hakul kui avaldati ühes villmedrillemiga lugu "niiea", mis vallutas koheselt raadiote edetabelid.

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad