Superstaarisaate osalejad, kelle muusikukarjäär jäi üürikeseks  

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" on läbi aastate olnud tõeline talendivabrik, kust on tuule tiibadesse saanud mitmed tänased tippmuusikud. Paraku on ka neid, kelle täht põles eredalt vaid superstaarisaates ja hilisemas elus osutusid prioriteediks hoopis teised valikud.

Rasmus Rändvee

“Eesti otsib superstaari” viienda hooaja võitja Rasmus Rändvee on oma lühikese karjääri jooksul suisa kolm korda comebacki teinud olles vahetanud nii plaadifirmasid, kui ka erinevates suursaadetes oma uut materjali esitlenud. Paraku pikema eduta, sest pärast staarisaate võitu ei ole mehe lood muusika edetabeleid püsivalt vallutanud. Viimati osales Rasmus Rändvee 2020. aasta Eesti Laulul looga "Young".


Foto: TV3

2. Jana Kask

Superstaarisaate 2. hooaja võitnud Jana Kask figureerib kollases meedias pigem eraeluliste teemadega kui muusikaliste saavutustega. Linnahallis toimunud superfinaalis esitas Jana kolm lugu. Sellele järgnenud telefonihääletusel laekus ligi 70 000 häält, millest 52,9% kuulusid Janale. Võiduga kaasnes 100 000 Eesti krooni ja poole miljoni kroonine plaadileping. 

Täna toimetab Jana Kask Soomes ja teeb koostööd produtsent Marco Tikkaneniga. Laulmisega tegeleb naine edasi, kuid on paralleelselt toimekas ka oma erootikavaldkonnas asuttatud ettevõttes, mis kannab nime Victa Di Amare. Sensuaalsest ärist saad lähemalt lugeda Õhtulehest.

3. Rosanna Lints

Rosanna oli superstaarisaate läbi aegade noorim finalist, ta jõudis 15-aastasena lõppvõistlusele Pärnus toimunud eelvoorust. Saates sai Rosanna tubli kolmanda koha. Pärast saadet laulis ta ansamblis Würffel, kellega käidi ka Eesti Laulul. Hiljuti ei ole suurem avalikkus Rosannast ja tema häälest kahjuks midagi kuulnud.


Foto: TV3

4. Mikk Mäe

Jüri Pootsmanniga ühel hooajal laulnud Mikk Mäel oli paljulubav karjääri algus. Ta andis Tomi Rahula käe alt välja ka debüütalbumi. Kahjuks kadus Mikk mäe taha ning tema üks album ja koostöös Cartooniga valminud singel, on tema karjääri viimaseks suuremaks märgiks.


Foto: TV3

"Eesti otsib superstaari" on alati selgunud telefonihääletuse tulemusena; Birgit Õigemeel, Jana Kask, Ott Lepland, Liis Lemsalu, Rasmus Rändvee, Jüri Pootsmann ja Uudo Sepp.

Superstaarisaatest on karjäärile hoo sisse saanud veel Luisa Värk, Taavi Peterson, Taavi Immato, Elina Born, Getter Jaani, Marten Kuningas, Teele Viira, Karl Erik Taukar, Artjom Savitski, Triin Niitoja, Merilin Mälk, Jaagup Tuisk ja Tuuli Rand.

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad