Merilin Mälk meenutab superstaarisaadet: ma ei teadnud absoluutselt, kes ma olen

Merilin Mälk on küll vaid 20-aastane, ent juba saavutanud muusikamaastikul nii mõndagi. Tema tähelend sai alguse 17-aastasena, kui ta osales telesaates "Eesti otsib superstaari" ja nüüd meenutab ta, kuidas ta ei teadnud absoluutselt, kes ta tol hetkel oli.

Merilin mäletab, kuidas tal oli raskusi intervjuude andmisega ja tihtipeale ei osanud ta midagi väga adekvaatset vastata. "See tõmbas mind nii lukku iga kord. Ma ei olnud veel endas kindel, aga ma olin kindel selles, et ma soovin minna lavale," tunnistab ta.

"Superstaarisaade oli mõnus hüppelaud meile kõigile, kuid järsku sai see kõik otsa ja pidin ise hakkama saama. Keegi otseselt nagu ei võtnud mind kohe enda hoolde ja siis ma iseseisvalt ajasin neid asju," tõdeb ta, et kuulsus ei tulnud kiiresti ja ikkagi vaid tänu pingutustele, tööle ja vaevale. "Superstaarisaade avas aga ukse muusikamaailma ja andis vajalikud tutvused. "

Kõigile neile, kes põevad lavanärvi pärast ja kahtlevad, kas saatesse kandideerida, ütleb Merilin nii: "Mina ei ole see, kes hakkab sind tagant utsitama, vaid sa utsitad end ise ja nii ongi. Kui sa ise ei tee seda, siis sa ei jõua kuskile. Peab teadma, kuhu sa pürgid!"

Artikkel refereeritud Postimehest.

Kommentaarid puuduvad