Jüri Pootsmannil on eriti piinlik: sellist tantsu olen vaid korra elus teinud

uudised.ee

Talendisaate “Eesti otsib superstaari” kuuenda hooaja võitnud Jüri Pootsmann reageerib teleshow`s kõlanud etteastetele. Milliste nippidega sai Jüri üle finaali eel kimbutanud haigusest, millist etteastet häbeneb Jüri enim ning miks arvab Jüri, et Maarja ja Taneli vahel on endiselt säde? Vaata episoodi ja saa teada!

Jüri Pootsmann pole oma superstaarisaate etteasteid väga kaua või üldse mitte näinud. "Kaidi Klein (saate toimetaja - toim.) ütles, et tule nüüd veelkord välja sealt ja näita emotsiooni," kirjeldab Pootsmann hetke, mil ta kollase kaardi kätte sai ja pidi "emotsiooni" mängima suisa kolm korda. "See, mida sa näed, ei pruugi alati olla tõsi," lisab laulja , et tegemist on ikkagi televisiooniga. 

"Järgmist klippi ma küll ei taha näha. See on mu sõprade seas väga kuulus, sest sellist tantsu olen ma vaid ühe korra elus teinud" naljatleb Jüri, et loo "Waves" illustreerimiseks tehtud koreograafiat ei kavatse ta enam kunagi esitada. "Ei, tänan," ütleb ta pärast seda kui klipp on mänginud 10 sekundit. "Ma olin jälle see liiga hea inimene, kes ei oska EI öelda," lisab ta ja sõnab, et kui ta oleks kohtunik olnud, siis oleks ta selle peale kuskilt alla hüpanud.

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad