Jüri Pootsmann meenutab superstaarisaate ühte esitust: see oli esimene kord kui Rein Rannap mulle midagi hästi ütles

uudised.ee

Talendisaate “Eesti otsib superstaari” kuuenda hooaja võitnud Jüri Pootsmann räägib, kuidas kohtus superstaarisaates esimest korda oma tulevaste kolleegidega ja kandis ülikonda, mida vaid filmist näinud.

Pootsmann kohtus superstaarisaates esimest korda oma tulevaste kolleegidega. "Olen Swingersitega päris palju koos ägedaid kontserte andnud", ütleb Pootsmann. Toona esitas ta ansambliga koos lugu "Fly me to the moon," mis jättis ka muidu karmi sõnaga Rein Rannapile suurepärase mulje. "See oli esimene kord kui Rein Rannap mulle midagi hästi ütles," kirjeldab Pootsmann, et Rannap pani talle terve saate vältel puitu alla. Jüri sõnul nägi Rannap temas siis mingit showmehelikkust. 

Pootsmann astus üles ka koos Maarja-Liis Ilusaga esitades lugu "Kohtumine". Mehe sõnul meeldis talle väga see ülikond, mida ta laval kandis. "Ma olin sellist ülikonda vaid filmidest näinud." See esitus oli üks ta lemmikuid, sest sai just Maarjaga lava jagada. "Mul võttis aega, et seda lugu õppida, sest ega sõnad ei olnud peas," räägib Jüri, et talle ei taha üldse sõnad pähe jääda. 

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad