Lauljatar Elina Born: ma ei ole kunagi tahtnud saada kuulsaks

uudised.ee

“Eesti otsib superstaari” saate viiendas hooajas teise koha saavutanud Elina Born meenutab nüüd, aastaid hiljem, oma superstaarisaate teekonda ja tunnistab, et ei mõista, kuidas ta selle saate kõrvalt küll õpingutega toime tuli. “Ma ei tea tänase päevani, kuidas ma selle kooli ära lõpetasin.”

"See esimene klipp oli juba selline, et klomp tuli kurku," kommenteerib Elina hetke, mil ta sai kohtunikelt kollase kaardi. 


Foto: TV3 (2012)

"Ma mäletan, kuidas ma läksin sinna eelvooru, kuidas ma kartsin...," kirjeldab Elina oma tundeid, kui pääses tol päeval kohtunike ette viimasena. Õnneks läks kõik suurepäraselt ja Elina pääses koos teiste andekate lauljatega stuudiovooru.

Esimeses stuudiosvoorus esitaski Elina Sinéad O'Connor'i lugu "Nothing compares To You". "Ma mäletan, et ma ei julgenud end absoluutselt selle loo ajal liigutada," sõnab lauljatar, et elas otsesaate hirmus, kuid järk-järgult ta harjus ja tundis end ka laval vabamalt. 

Vaata, kuidas reageeris Elina, kui tõdes, et Tanel Padari asemel tuleb viimasel hetkel leida uus duetipartner ning, mida tundis siis, kui võitja välja kuulutati!

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad