Elina Born superstaarisaatest: ma ei tea tänaseni, kuidas ma kooli ära lõpetasin

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" viiendas hooajas teise koha saavutanud Elina Born vaatab superstaarikarussellile tagasi heldinult ja muutub tänagi oma vanu esitusi vaadates emotsionaalseks. Samuti imestab lauljatar, kuidas ta küll kooli ära lõpetas.

Elina muutub oma vanu esitusi vaadates emotsionaalseks öeldes, et elab praegugi neid vaadates samasuguseid tundeid läbi. "Ma tahaks ennast kallistada seal," ütleb naine, et tunnetab pinget nii oma hääles kui olekus. Borni sõnul oleks kogu selle pabistamise asemel pidanud fookus olema hoopis laulmisel ja võinuks mõelda, et kõik, mis juhtub - see peab juhtuma. 

"Ma ei tea tänase päevani, kuidas ma selle kooli ära lõpetasin," meenutab Elina, kes oli koolist eemal neli kuud. Nimelt ei elanud laulja Tallinnas ja käis koolis Tapal. "Suur tänu kõikidele õpetajatele ja koolidirektorile, kes uskusid minusse ja aitasid mul selle kooli ära lõpetada.

Elina tunnistas, et saates tema häälele iseloomulik kärin ei olnud tegelikult tema päris hääl. "Ma olin täiesti 100% kindel, et see ongi minu hääl. Kui ma võtan kõrgeid noote, siis minu hääles oli selline kärin," selgitab lauljatar, et täna tal kärinat hääles ei ole ja ilmselt oli tookord hääl palju koormust saanud.

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad