Lauluõpetaja Maiken utsitab staarisaatesse kandideerima: kõik, kes te olete aastaid harjutanud – nüüd on teie kord!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas lauluõpetaja ja laulja Maiken. Juttu tuli ühest toitumisprogrammist, mis tema elu on muutnud ning lisaks on tal suurepäraseid uudiseid kõigile WAF laulukooli fännidele. 

Maiken astus hiljuti samme tervislikuma elustiili suunas, lisades oma päevadesse rohkem liikumist ja jälginud varasemast enam oma söömist. Tänu sellele on langenud ka tema kehakaal ja paranenud enesetunne. "Seda liikumist oli tegelikult varem ka, aga mul on uus toitumisporgramm. See õpetab inimest toituma - me teame küll, kuidas võiks ja peaks, aga ei saa ise minema sellega. Kuidagi hästi ägedalt on see programm ülesehitatud: alguses söö mida tahad, siis võetakse üks asi ära, siis pannakse asju juurde ja sul ei teki stressi, et kõik justkui võetakse sult ära. Lõpuks avastad, et oo, ma ei söögi enam e-aineid ja jahu ja neid asju, mida me teame, et ei peaks sööma. Kuidagi hästi sujuvalt läks ja mõnus on olla," kirjeldab Maiken. Näiteks jätab ta nüüd kõiksugu saiakesed söömata ja proovib toituda peamiselt tervislikest asjadest. "See on lahe programm, mis tekitas selle, et sa ei tahagi neid halbu asju. Sa tahad vaid häid asju süüa."

Maikenil on lisaks kaalulangetusele ka teisi häid uudiseid - tema WAF laulukool on nüüd lisaks Tallinnale avatud ka Pärnus ja Tartus. "Lihtsam on ühte õpetajat viia sinnapoole kui kõiki õpilasi meieni tuua," naeris ta. Kooli laienemise tingis pedagoogidele korraldatud kursus, sest õpilasi oli juba nii palju tekkinud ja ka õpetajate seast leiab mitmeid tuntud nägusid.

Maikeni sõnul on kõigi kooli kandideerijate puhul oluline just kindlaks teha, milline on nende võimekus ja millisesse gruppi nad võiksid kuuluda. Isegi neile, kes viisi ei pea, korraldatakse kursusi. "Me näeme ja kuuleme koguaeg, et inimestel on see tahtmine laulda sees olemas, aga ka teadmine, et nad ei oska. Kõik koguaeg räägivad, et viisipidamatust pole olemas ja kõike saab õpetada, aga keegi ei õpeta, sest kõik tahavad ainult neid, kes peavad viisi. Meie tahame õpetada ka viisipidamatuid," kinnitab ta.

Sügisel stardib uhiuus "Eesti otsib superstaari" hooaeg, millega on varasemalt seotud olnud ka Maiken. Nüüd paneb ta kõigile südamele, et kel vähegi soovi ja tahet osaleda, võiks seda kindlasti teha. "Minge kõik, kes tahate, kes te laulate hästi ja kes te olete aastaid harjutanud - nüüd on teie kord!"

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad