Ott Lepland peab superstaarisaadet elumuutvaks: Maiken käskis mul pidutsemise ära lõpetada

uudised.ee

Saate “Eesti otsib superstaari” üks võitjatest Ott Lepland meenutab helgeid superstaarisaateaegu ja tunnistab, et kohtunike ette astudes läks tal isegi päris hästi kuniks Rannap palus temalt eestikeelset lisalugu ja Mihkel Raud pakkus välja "Põdramaja". Lisaks avaldab Ott, miks ta pidutsemise ära lõpetas ning kuidas mõjus saade tema enesekriitikale.  

"Kohe juhin tähelepanu, väga kihvt soeng," muigab Ott kui vaatab tagasi hetkele, mil ta esimest korda kohtunike ette astus. Esimese etteaste kohta ütleb Ott, et ei taha küll egotsentrilisena kõlada, kuid ta laulis täitsa hästi. "Mul oli meeles, et see esimene lugu ei läinud nii hästi kui oleks tahtnud," on Ott üllatunud. Paraku polnud muusiku esitus kohtunike jaoks piisav ja Rein Rannap palus tal ka midagi eestikeelset laulda. Oti sõnul tekitas see temas segadust ning vähemalt sama segaselt mõjus Mihkel Raua soovitus laulda "Põdramaja".

"See oli see teine koht, kus mul tõmbas seest õõnsaks," kommenteerib Ott hetke, mil Maarja-Liis ütles, et teda teeb murelikuks see, kuidas Ott oma häält tekitab. Selle peale mõtles Lepland, et tuleb järgmine hooaeg tagasi tulla.

Kolmandas stuudiovoorus esitas Lepland legendaarset Aerosmithi lugu "Dude, looks like a lady", mis oli mehe jaoks esimene kord, kus ta oli laval ilma klaverita ja oli sunnitud liikuma. Oti sõnul oli tal selle esituse ajal tuhat mõtet peas - kuhu liikuda, mida teha jne. "See oli esimene ja viimane kord kui ma sellist trikki olen kasutanud," naerab Ott, et ei kavatse enam kunagi mikri ständerit taeva poole hoida. "Mis sa siin ikka noore rohelise inimese üle naerad," lohutab end suhteliselt enesekriitiliseks pidav Lepland. Tagantjärgi vaadates jätad muidugi enesekriitika kõrvale.

Ott Lepland võidutses "Eesti otsib superstaari" 3. hooajas, millega seoses on muusikul valdavalt ainult head mälestused. Küll aga tunnistab laulja, et noore mehena sai poole hooaja peale ka kõvasti pidu pandud. "Mäletan, et Maiken ütles mulle väga konkreetselt, et lõpeta pidutsemine ära kui sa tahad siin saates püsida ja keskendu saatele, oma lugudele, vokaalile ja oma vormis püsimisele," räägib Ott, et pidu ja pillerkaar tuli ära lõpetada. 

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad