Ott Lepland superstaarisaate võidust: see oli nii kõva pauk, et endal tõmbas ka kohe silmad märjaks

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" 3. hooaja finaalsaade leidis aset Linnahallis ja superfinaalis asus mees võidu nimel heitlusesse koos teise andeka lauljatari Birgit Varjuniga. Oti sõnul oli päev närvesööv ja pabin paistis välja ka tema hääles. Muuhulgas oli mees kindel, et saab 2. koha.

Hetk, mil Ott võitjaks kuulutati oli äärmiselt emotsionaalne ja mehe sõnul ei jõudnud see kõik talle kohe kohale. "Ema oli täiesti endast väljas," meenutab Ott, et lisaks emale olid kohal isa ja veel mõned tuttavad. "See oli nii kõva pauk, et endal tõmbas ka kohe silmad märjaks," kirjeldab muusik võiduhetke, et emotsioonid hakkavad ise tööle.


Foto: TV3 (2009)

Lepland soovitab kõigil, kes tunnevad endas lauljat, kandideerida superstaarisaatesse. "Minge, teil ei ole mitte midagi kaotada, ainult võita," soovitab Ott, et isegi kui edasi ei pääse, siis võidetakse juurde üks kogemus.

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad