Luisa Rõivas meenutab superfinaali: iga loo vahel panin tohutu pisara

uudised.ee

Talendisaate “Eesti otsib superstaari” esimeses hooajas napilt Birgit Õigemeelele alla jäänud Luisa Rõivas meenutab, et superfinaal kulges toona eriti emotsionaalselt. Luisat vaevas häältepaeltepõletik ja see tegi laulmise väga keeruliseks. Lootus võita kadus kiiresti ja ka pisarad ei jäänud valamata. 

"Heidy Purga oleks mind nagu natuke kartnud seal," muigab Luisa, kui vaatab oma esimest etteastet kohtunike ees, mil esitas Kate Bushi lugu "Wuthering Heights".

Luisa Rõivas astus kohtunike ette Jõhvi eelvoorus, mis polnud seotud üldsegi tema kodukohaga. "Vanaisa Sass ütles, et võiks ikka osaleda...," meenutab Luisa, et tegelikult ei olnud ta üldse kindel, kas saatesse minna ja viimase tõuke proovimiseks andiski talle vanaisa. 

Ühes stuudiovoorus esitas Luisa Tarantino filmist "Pulp Fiction" tuntud lugu "Son of a Preacher Man", mis on siiani Luisa suur lemmik. "See laul oli aastaid Taavi telefonihelin," meenutab ta. Seda lugu esitades pidi Luisa tegelikult kandma ühte lillelist kleiti, kuid proovis sai ta aru, et see ei sobi selle looga kohe üldse mitte. 

Lauljatari sõnul läksid ka temal aeg-ajalt laulusõnad meelest või sassi. Nii juhtus ka pala "Erase & Rewind" esitamisel, mil ta pani lihtsalt tuima näoga edasi. "Nii ülbelt laulab seda laulu lihtsalt," muigab Luisa kui vaatab otsa 14 aasta tagusele iseendale. Luisale küll väga meeldib see pala, kuid võistluse mõttes oleks võinud midagi võimekamat võtta.

Superfinaal möödus Luisal emotsiooniderohkelt. "Ma arvan, et seal oli iga laulu vahel mingi pisar ja siis Sangla (jumestaja Katrin Sangla - toim.) tegi jälle meigi korda," meenutab ta. "Mul isegi ei olnud seal lõpus mingit tunnet, et mul oleks võimalus võita," räägib Luisa, et oli leppinud juba võidust ilmajäämisega.

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad