Kaupo Karelson julgustab noormehi superstaarisaates osalema: konkurents on kõva!

uudised.ee

Juba sel sügisel stardib "Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg, mis tuleb võimsam kui iial enne. Nii lubab saate produtsent Kaupo Karelson, kes käis eelolevast hooajast lähemalt rääkimas raadios Star FM. 

"See on kindlasti saade number üks, mida ma olen teinud," rõõmustab Karelson, et tegemist on kõige mahukama saatega Eestis.

Saates osalemiseks saab end jätkuvalt kirja panna TV3 kodulehel. „Registreerumine veel kestab ja augusti keskel algavad eelvoorud, mille ärevas ootuses praegu oleme,“ selgitas teleproduktsioonifirma RUUT peaprodutsent Kaupo Karelson. Karelsoni sõnul on ta kõik seni laekunud ankeedid ise üle vaadanud ning kinnitab, et konkurents on kõva. „Registreerumine on praegu veidi tüdrukute poole kaldu ning julgustaksin noormehi osalema,“ ütles ta.

Seekord saab auhind olema eriti võimas, sest lisaks artistilepingule Universal Musicuga panevad TV3 ja SEB saate kaheksanda hooaja võitjale välja auhinnaraha 10 000 eurot!

Kaupo Karelson kinnitab, et saates osalemine on juba suur võit. "Peavõit pole ainus võit," ütleb ta, et sadade tuhandete vaatajate tähelepanu on ka juba väga suur asi. Karl-Erik Taukar on väga hea näide sellest, et edu saavutamiseks ei pea esikohta võitma. 

Taukar osaleb saates ka sel aastal, kuid astub seekord saatejuhi rolli. Paraku kohtunike osas jääb Karelson veel salapäraseks. "Kohtunikud on meil valmis," vihjab produtsent, et nimesid ta veel avaldada ei saa.

Kuula täispikka intervjuud Star FMi hommikuprogrammist SIIT!

Kommentaarid puuduvad