Heidy Purga karm kommentaar tõi staariks pürgijale pisara silma: see oli õõvastav!

Meenutame 2007. aasta Tartu "Eesti otsib superstaari" saate eelvooru, kuhu oli kohale tulnud Janno, kes esitas Tanel Padari laulu "Lootusetus".

Kohtunikud olid noormehe suhtes väga kriitilised. Mihkel Raud küsib Jannolt täiendavaid küsimusi, muu hulgas, mis on see, mille peale ta hommikul mõtleb, kui ta ärkab ja hakkab siia poole tulema ning mis asi see on, mis teeb noormehest erilise inimese, kes on väärt kollast kaarti. Janno vastab, et ta on kiire õppija ja lisaks pidavat ka hääl kiiresti arenema.

Samal ajal on Heidy Purga täiesti näost ära. Lõpuks kostab Mihkel Raud, et keegi peab talle selle halva uudise teatavaks tegema, mille peale ütleb Heidy Purga, et see, mida noormees tegi, oli täiesti kohutav ja lausa õõvastav. Janno murdub selle peale ja on näha ka tema pisaraid. Janno lahkub ilma kollase kaardita. Ukse peal on vastas Ott Sepp, kes küsib, mida kohtunikud talle ütlesid. Poiss vastab, et kohtunikud olevat talle valetanud. "Nad ütlesid alguses, et olin hea ja hiljem, et see oli õõvastav."

Vaata kogu olukorda lähemalt videost.

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3283201[/embed]

Kommentaarid puuduvad