Huumoriminutid! Vaata esitust, mis staarisaate kohtunikud südamest naerma pani

uudised.ee

Eile õhtul alustas telesügise suurima show „Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg. Karl-Erik Taukari juhtimisel jõuavad TV3 vaatajate ette eelvoorud ehk nn kollaste kaartide saated, kus kohtunikud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud valivad välja esimesed õnnelikud edasipääsejad. 

Üks mitmetest andekatest ja noortest lauljatest, kes edasipääsu ihaldas, oli Harri Sokk. "Ma pabistan väga palju! Ma olen päev otsa närvis olnud," tunnistas noormees enne kohtunike ette astumist.

Harri plaanis esitada oma lugu ukulele saatel, ent Rauale see ei meeldinud ja ta soovis, et noormees sellest loobuks. "See ei ole turvaelement, mul on mugavam mängida niimoodi," selgitas Harri oma otsust.

Nii esitaski ta kohtunikele pala "Creep", mis kohtunikud, eriti Birgit Sarrapi, lausa naerma ajas. "Ei saa öelda, et ma poleks hoiatanud. Ma ütlesin kohe, et see asi keerab uppi," tõdes Mihkel Raud. 

Koit Toome proovis ka omaltpoolt selgitada, et nii esitatud lugu ja selle sõnad kui ka noormehe loid olek ja ukulele tekitas sellise kombo, mis neid naerma ajas. Harri ise jäi aga optimistlikuks ning loodab, et sääraseid võimalusi tuleb veel.

Kommentaarid puuduvad