Esitused, mis jäid “Eesti otsib superstaari” avaosas teistele lihtsalt alla: sa oled vales kohas!

uudised.ee

Eile õhtul alustas telesügise suurima show „Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg. Karl-Erik Taukari juhtimisel jõuavad järjest TV3 vaatajate ette eelvoorud ehk nn kollaste kaartide saated, kus kohtunikud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud valivad välja esimesed õnnelikud edasipääsejad. 

Nii, nagu igas saates on paremaid lauljaid, on ka neid, kes lihtsalt jäävad neile varju ning kellele ihaldatud kollast kaarti ei anta. Toome teieni valiku esitustest, mis lihtsalt ei olnud kohtunike silmis piisavalt head, et edasipääsu teenida.

Näiteks proovis superstaariks saada Peeter Hansen, kes ise oli oma lauluoskuses väga kindel. "Mina olin koolis alati see tüüp, kes pandi tanki, et nüüd on vaja esineda," kinnitas ta kohtunikele. Esitamiseks valis noormees Koit Toome enda loo "Valged ööd" ja kuigi ta ise oli äärmiselt enesekindel, ei avaldanud ta kohtunikele väga muljet - Koidu enda sõnul läks viis ikka lappama ja Birgit oleks teda esinemas näinud vaid ehk mõnel sünnipäevapeol. Kõik kolm andsid talle eitava vastuse.

Samuti unistas lauljakarjäärist Indrek Lemmats ning esitas lugu "Lähme siis kõik koos suvele". Tema puhul oli kohtunike vastus eriti kiire - ei! Vaatamata puudulikule lauluoskusele jäi aga näiteks Koit Toomele laul meelde ja hakkas isegi kummitama.

Sel aastal kandideeris üllatavalt palju soomlasi "Eesti otsib superstaari" saatesse, kellest üks oli Jaana Heiskanen. Tema suur unistus on jõuda Eurovisioonile ning südameasi on karaoke, mida ta demonstreeris ka kohtunikele, esitades lugu "You're simply the best". Paraku aga ei näinud Mihkel Raud tema jaoks saates kohta ning nii tulid eitavad vastused ka teistelt: "Sa oled vales kohas!"

Üks tõeliselt silmapaistev kuju oli moedisainer Tim Bluz, kes soovis kohtunikele muljet avaldada looga "Look what I found". Kahjuks aga teenis ta kõigilt eitava vastuse ning Birgiti sõnul tuli tal riietumine paremini välja. 

Kommentaarid puuduvad