Birgit lajatas kaaskohtunik Mihklile: täiesti loll jutt!

uudised.ee

Eilses “Eesti otsib superstaari” teises stuudiovoorus tekkis kohtunike laua taga Birgit Sarrapi ja Mihkel Raua vahel sõnelus, sest teemaks tuli taaskord Mihkli jaoks kõige ebasümpatiseerivam pill - ukulele.

Kaur Erik Pääsukene esitas eile stuudiovoorus loo “Klaaskuulis”. Peale esitust jagasid kohtunikud esituse kohta kommentaare. Kui kord jõudis Mihkli kätte, võttis kohtunik teemaks ukulele. “Kui sa just pead. Ma vihkan ukulelet,'' ütles Mihkel Kaurile eelvoorus karmilt, kui laulja teatas, et saadab end sellel saadab. Mihkel lisas toona veel, et tema ei ole näinud kedagi läbi selle saate ajaloo, kes oleks ukulelega edasi saanud. Kaur siiski otsustas end eelvoorus ukulel saata ja pääses kahe “jah” sõnaga edasi.

Nüüd stuudiovoorus olles kavatses Mihkel selle arusaamatuse ära klaarida. Mihkli meelest on ukulele analoogne nullprillidega. “Inimene võib-olla vaimne ka ilma ukuleleta, nagu inimene võib olla intelligentne ilma prillideta,” teatas Mihkel, et ukulelel on arusaamatult mingi vaimne tähendus omistatud noorte inimeste poolt.

“Täiesti loll jutt,” lajatas Birgit Mihklile astudes laulja eest välja.

Vaata, kuidas kulmineerus tuline debatt Mihkli ja Birgiti vahel videost.

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3436064[/embed]

Kommentaarid puuduvad