Uus hitt koostöös Alikaga? Pluuto: miks mitte, ma olen pikalt tahtnud teha lugu mõne naisartistiga

uudised.ee

Pühapäevases ''Eesti otsib superstaari'' saates pidid finalistid esitama lugusid kahes voorus. Alika Milova tegi koostööd Pluutoga ja valis tema repertuaarist hiti ''Wingman''.

''Meie koostöö sujus hästi, aga sellel hetkel, kui me tegime proovi, olin ma väga näljane ja kuri enda peale, siis midagi ei toimunud. Pluuto seda kindlasti ka nägi,’’ avaldas Alika ja Pluuto ütles naerdes, et ta väga loodab, et Alika sai ikka süüa ja tuju paranes.

Vilunud noor räppar andis superstaari finalistile oma loominguga vabad käed. ''Tahtsin, et Alika tunneks ennast vabalt, seega ma ei dikteerinud väga palju ette. Ütlesin, et ole julge ja enesekindel. Ma tahtsin, et tal oleks mugav seda lugu esitada, sest see tempo ja need sõnad on selles loos nurgelised ja kiired. Ma soovisin, et ta saaks omas tempos ja rahulikult võtta seda asja,'' avaldas Pluuto. Alika ütleb, et loo esitamise puhul oli kõige raskem just kontsi kanda.

Pluuto tunnistab, et pole superstaarisaate suur vaataja, sest tal pole olnud juba aastaid kodus telekat, aga seda hooaega on ikka jälginud ja teab täpselt, milline peaks olema Eesti järgmine superstaar. Kas ta teeks ka tulevikus Alikaga koostööd? ''Miks mitte, ma olen pikalt tahtnud teha midagi uue naisartistiga ja meil pole Eestis see naisartistide level veel seal, kust ta võiks olla,'' ütles Pluuto.

Kuula intervjuud Alika Milova ja Pluutoga lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad