Villemdrillem: ma vist andsin Märtenile halba nõu, aga samas see toimis

Pühapäevases ''Eesti otsib superstaari'' saates pidid finalistid esitama lugusid kahes voorus. Märten Männiste valis sel puhul villemdrillemi loo ''Soolane värska''. Märten ütles enne esitust, et see on tema jaoks paras väljakutse, et ta ei teeks selles loos vene aktsenti.

Märtenile on villemdrillem kogu aeg meeldinud ja ka koostöö kohta jagasid artistid ainult kiidusõnu. ''Ma pean temast väga lugu. Kui me nägime, siis ma sain aru, et ta on täitsa oma jope ja ma saime hea klapi juba algusest peale,’’ sõnas Märten.

Villemdrillem jäi mõttesse ja ütles, et ta vist andis Märtenile esinemiseks veidi halba nõu. ''Samas see toimis. Ma ei öelnud talle konkreetselt, mida ta tegema peaks, vaid pigem üritasin temasse enesekindlust süstida, mis tal oli tegelikult olemas, lihtsalt ta pidi selle üles leidma. Ta tegi paar korda lugu läbi ja siis oli juba selge, et see on olemas,'' avaldas villemdrillem.

Märten ütles, et tal õnnestus ka villemdrillem prooviruumis räppima saada. ''Õppisin legendi pealt ja jätsin kõik meelde,'' rääkis Märten. Räppimisega pole ta varem kokku puutunud, kuid tema sõnul on ka ballaadi esitamisega omad raskused. ''Kui laulja teeb endale loo sisu selgeks, siis tegelikult kõik muu tuleb iseenesest,'' avaldas Märten.

Vaata Märten Männiste ja villemdrillemiga intervjuud lähemalt videost.

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3582067[/embed]

Kommentaarid puuduvad