Staarisaate võitja singel on juba purgis! Universal Music tegi finalistidega esimese sammu suurde muusikamaailma

uudised.ee

 

“Eesti otsib superstaari” saate neli viimast finalisti said koostöös Universal Musicuga unikaalse võimaluse külastada sellel nädalal plaadifirma Soome kontorit, et laulda sisse singel, mille saate võitja juba mõne nädala pärast välja annab, vahendab Sky.ee portaal.

Noorte üllatuseks tuli oma nõu ja jõuga appi ka Soome räpistaar Mikael Gabriel, kes andis koos nubluga aasta eest välja kõik edetabelid vallutanud singli “Universum”. Uuriti ka Universal Music Estonia turundusjuhilt Leen Kadakalt, millega superstaarisaate osalised Soomes täpsemalt tegelesid.

“Päev Soomes oli tihe ja põhifookus võidusingli sisse laulmisel. Enamikule oli töö professionaalses stuudios esmakordne kogemus, mistõttu oli neil kindlasti väga huvitav päev. Üllatusena astus meie juurest läbi ka kohalik räpistaar Mikael Gabriel,” kirjeldab Leen noorte artistide päeva. Soome räpistaar ei tulnud kohale aga niisama, vaid oli abiks ka hea nõuga: “Hoolimata sellest, kes võidab, on kõige olulisem jääda iseendaks ja võtta aega, et leida oma suund,” soovitas Mikael Gabriel superstaariks pürgijatele.

Loe refereeritud artiklit lähemalt Sky.ee portaalist.

Kommentaarid puuduvad