Raadiodiskor Andres Aljaste näeb staarisaate finalistis konkurenti: ta sobiks hästi ka raadiosse tööle

uudised.ee

Eelmisel pühapäeval jõudis TV3 otse-eetrisse ''Eesti otsib superstaari'' viies finaalsaade, kus neli finalisti võistlesid kahes voorus, kus nad pidid esitama ka klubihiti. Neid oli lavale toetama tulnud Power Hit Radio saatejuht ja DJ Andres Aljaste, kellega rääkisime lähemalt muusikatrendidest ja sellest, kes superstaarisaates osalenud finalistidest sobiks ka raadiosaadet juhtima. 

''Tänapäeval on inimeste muusikamaitse nii lai. Sellele inimesele, kellele meeldib popmuusika, võib vabalt meeldida ka metal, et korrakski vaheldust nautida. Mõnes mõttes on hea, et see skaala on nii laiaks veninud, sest see pakub ka vaheldust. Noored eelistavad ikka hophopi, mõminaräppi, ikka sellist mõnusa aeglase biidiga rütmi,'' annab Aljaste ülevaate sellest, mis on hetkel muusikamaastikul eelistatud.

Kas klubihitti on kuidagi ka keerulisem koos bändiga esitada? Aljaste sõnul ei tohiks see erineda ühestki teisest stiilist. ''Kui on hea lugu ja seda osatakse veel hästi järgi laulda, siis on ainult tuul tiibades,'' sõnab ta. Superstaarisaate finalistid käisid enne lauluvalikut ka Power Hit Radio stuudios ja jätsid vilunud saatejuhile väga hea mulje.

''Maribel on nakatava naeruga rõõmsameelne tüdruk, kes jõuab ainuüksi oma iseloomuga väga kaugele. Wanda oli tagasihoidlikum, aga kui ta ikkagi lahti läks, siis tuli sealt juttu mõnusalt. Märten sobiks lausa raadio DJ-ks, ma võtan teda kui konkurenti. Tõesti, ta sobiks oma pehme hääle ja mõnusa olemisega raadiosse. Alika stiil on teine ja ta on superstaaridest ehk kõige tagasihoidlikum,'' tegi Aljaste põgusa ülevaate. Ühtlasi kiidab ta kõiki ja ütleb, et sel hooajal on kõik lauljad väga tublid ning loodab, et nad leiavad oma koha Eesti popmuusikas.

Vaata kogu intervjuud Andres Aljastega lähemalt videost.

Lisaks – OSALE LOOSIS!

Võta osa ka SUPERSTAAR x POWER GIVEAWAY'st.

Sul on võimalus endale võita videos näidatud teksatagi ja seda koos fännikomplektiga.

Jälgi @eestiotsibsuperstaari2021 x @powerhitradioestonia
Tägi sõber, kes ka loosis osalema peaks
Jaga postitust oma storys

teksatagi on oversized suurus M (modelli pikkus 175cm)
fännikomplekt sisaldab: superstaaride autogramme, kruusi, superstaari pluusi & magusat (svaibi vasakule selleks)

Võitja selgub 29. novembril!

Kommentaarid puuduvad