Kaire Vilgats staarisaate finalistist Alikast: ta oleks superstaar, kes liidaks eesti ja vene rahvast rohkem kokku

uudised.ee

''Eesti otsib superstaari'' saates toetab finaliste tugeva taustavokaaliga asendamatu tandem Kaire Vilgats ja Dagmar Oja. Uurisime neilt lähemalt, kuidas kogu saate teekond on nende jaoks kulgenud, millise loo õppimine on esitanud neile väljakutse ja keda näevad nemad järgmise superstaarina.

''Ilma meie taustavokaalita artistid ikka laulaksid, aga minu isiklik arvamus on see, et lugu oleks tühjem, kuna puuduks taustavokaali ilus värving. Seega lisame kindlasti omalt poolt loose rohkem nüansse juurde,'' rääkis Kaire Vilgats.

Kaheksas superstaarisaate hooaeg on olnud nende jaoks põnev. ''Näha iga kord muutumist ja nüüd, kus on nii pingeliseks läinud. Ma päris algusest saateid ei vaadanud, ma nägin poole pealt ja sain oma pildi ka kohe selgeks. Juba selle aja jooksul on toimunud väga suur areng,'' avaldas Vilgats.

Seda, kes on kõige rohkem arenenud, on Vilgatsi ja Oja sõnul väga raske öelda. ''Nad kõik on väga tugevad ja kohanevad väga hästi, lisaks veel väga maitsekad,'' märkis Vilgats. Dagmar Oja sõnul on selle hooaja finalistid olnud juba algusest saadik tugevamad vokalistid, kui eelmistel hooaegadel võistelnud lauljad. Selgub, et mõni loo selgeks õppimine on esitanud ka neile väljakutse. ''Näiteks Ariana Grande lugu Tiina Adamsoni esituses esitas tõesti tõelise väljakutse,'' lausus Vilgats.

Kui mängida mõttega, et kes võiks olla järgmine superstaar, siis arvavad Vilgats ja Oja ühiselt, et Alikas see potentsiaal on olemas. ''Ta oleks superstaar, kes liidaks vene ja Eesti rahvast rohkem kokku. Selles mõttes oleks see tore ja ta liigub tugevalt selles suunas ka,'' sõnas Vilgats.

Vaata Kaire Vilgatsi ja Dagmar Ojaga intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad