Uskumatu areng! Võrdle Märten Männiste esimest ja viimast etteastet kohtunike ees

uudised.ee

Viimases "Eesti otsib superstaari" finaalsaates lõppes teekond Märten Männiste jaoks. Noormees ise pole neljandast kohast sugugi morjendatud ja on lootusrikas, et siit tema teekond alles algab. Teeme väikse tagasivaate ja meenutame, kuidas Märten esmakordselt kohtunike ette astus ja milline oli tema viimaseks jäänud esitus.

Enne kohtunike ette minekut oli Märten lootusrikas, et saab kollase kaardi ja purjetab kaugele. "Milleks põdeda? Saladuskatte all võin ka öelda, et ma olen ühe kohtunikuga juba lavalauda jaganud," teatas ta saatejuht Karl-Erik Taukarile. Jutt käis otseloomulikult Birgit Sarrapist, kellega ta koos lapsepõlves ühiselt saates "Laulupealinn" esines. Juba siis teadis Märten, et muusika ongi tema jaoks elu mõte. Kohtunikele esitas ta pala "She". Mihkel Raud tundis, et Märten mõjus äärmiselt korrektsena, ent meelelahutusäris vajatakse midagi enamat. Küll aga meeldis talle Märteni hääletämber ja tõdes, et võiks ta ära tunda ka näiteks raadios. Ka Birgit ütles, et ta sooviks näha seda paha poisi energiat.

Viimases finaalsaates tuli Märtenil esitada kaks lugu. Esimene neist oli poplugu "Bad Habits" ja teine vanem klassika "Grammofon". Mihkel Raud kiitis väga tema lauluvalikut ja tõdes, et tema ühtegi viga ei tuvastanud. Birgit nägi, kuidas Märten end laval nautis ja tundis tema üle siirast uhkust. "Sa ise mõjud nii armsalt ja nunnult, nii et ma natuke muretsesin, aga sa olid väga cool ja lahe. Õudsalt tore esitus!" nentis ta. Ka Koit kiitis veelkord tema valitud lugu: "Väga hästi tehtud! Väga korralik!"

Ka Märten ise postitas oma Facebooki seinale ilusa tagasivaate, kus tänas südamest kõiki kaasaelajaid. "Olen nii tänulik selle eest, et mind ümbritsesid mõnusad, soojad ja armsad inimesed. Ja kõige rohkem ma olen tänulik Teile, armsad inimesed, kes Te olite mulle sellel teekonnal toeks ja aitasite mind oma häältega nii kaugele. Ma olen nii palju saanud toetavaid kirju ja see teeb südame nii soojaks. Siit ainult edasi, TÄISKÄIGUL! Ma ei vea Teid alt!"

Kommentaarid puuduvad