Wanda üllatas oma esitusega! Mihkel Raud: miks sa varem sellist asja ei teinud?

uudised.ee

Wanda-Helene Ollep üllatas möödunud pühapäeval televaatajaid hoopis uue lavalise karakteriga. Napilt ohutsoonist pääsenud lauljanna esitas tuntud hitti ''Good 4 you'' ja avas endast ka veidi rajuma külje.

Mihkel Raud andis Wanda esinemisele head tagasisidet. ''Selles saate faasis, kus me oleme, ongi see, et kuidas keegi laulab ja kas noot läheb täppi, on teisejärguline. Sa mõjusid täna esimest korda täna niimoodi nagu me oleme oodanud, nagu sa mõjuksid. Miks sa varem ei teinud sellist asja? Suurepärane, ma ei kujuta ette, kuidas pärast sind keegi teine hakkama saab,’’ ütles ta. Birgit sõnul oli hea lauluvalik ja tema jaoks oli tegu värske ning kihvti esitusega. Koit Toome sõnul oli huvitav vaadata, et tema vokaal sobib selle lauluga hästi kokku. ‘’Siin oli pauerit ja mõnusat lendu, väga hästi sobis sulle see laul,’’ märkis Koit.

Vaata Wanda esitust lähemalt siit:

''Good 4 you'' on saanud tänaseks Youtube's ligi 299,411,967 vaatamist. Seda esitab Olivia Rodrigo, kes on endine Disney “High School Musical: The Musical: The Series” staar. Tegu on tuntud lauljatariga, kellel ilmus näiteks Geffen Recrodsi alt lugu “drivers licence”, mis tõusis kohaliku Spotify edetabelis kolmandale kohale, Ameerikas esimesele. Ameeriklanna debüütalbum on kiiresti palju tähelepanu saanud ning alati mitte õigetel põhjustel. Olivia lisas mitmele oma hittloole pärast nende avaldamist kaasautoreid, sest oli nende loomingut kasutanud.

Kuula originaallugu ''Good 4 you'' lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad