Milline teekond! Vaata ja võrdle Maribeli esimest ning viimast etteastet superstaarisaates

uudised.ee

Sellel pühapäeval langes "Eesti otsib superstaari" saatest välja Maribel Vääna, kelle teekond ja areng oli üks võimsamaid. Juba kollaste kaartide voorus rabas Maribel kohtunikke oma ägeda välimuse ja iseloomuga ning muutus saate kulgedes aina võimsamaks lauljaks. Vaata ja võrdle, milline oli Maribeli esimene esitus kohtunike ees ja milline jäi tema viimaseks!

Enne kohtunike ette astumist tunnistas Maribel, et ta kartis ja eriti just Mihkel Rauda, sest teadugipärast võib viimane kohati üsna karmilt öelda. "Süda hakkas puperdama," hüppas ta enne uksest sisse astumist. Esitamiseks valis Maribel Jessie J loo "Price Tag", mis oli igati sobilik, sest tema enda soeng sarnanes vägagi Jessie J enda omaga antud laulu muusikavideos. 

Esimesena võttiski sõna Maribeli enim kardetud kohtunik Mihkel Raud:"Õnneks sa oskad ka natukene laulda!". Birgit parandas teda koheselt ja kinnitas, et Maribel ei osanud mitte vaid natukene laulda, vaid ta laulis väga väga hästi. "Sa oled see täispakett olemas, mida me otsime. Ole see, kes sa oled ja pane sama vingelt edasi!" oli tema sõnum Maribelile. Ka Koit Toome täheldas Maribelis tõelist sära ja musikaalsust ning tõdes, et just see ongi see, mis kõnetab nii neid kui ka televaatajaid. Nii teeniski Maribel kõigilt kohtunikelt jah-sõna ning Birgit sõnas, et tegemist oli justkui Eesti oma Dua Lipaga. 

Viimases finaalsaates esitas Maribel kohtunikele kaks lugu, millest üks oli duett koos kohtunik Birgit Sarrapiga ja teine U2 lugu "Beautiful Day". Mihkli sõnul tekitas see esitus temas tunde, selles saates võib kõike juhtuda. "See ei olnud selle saate ajaloo kõige puhtam esitus, aga see ei ole enam oluline. Oluline on see, kuidas sa laval mõjud ja sa mõjud väga hästi. Lõpuks ometi on keegi ka märganud, et mikrofoni statiiv on imeline aksessuaar, millega saab teha imelisi asju," kommenteeris ta. Birgiti sõnul oli tema lauluvalik väga kihvt ja Maribel ise väga huvitav tüüp. "Selle kõige juures, et sa oled nii töökas, oled sa ka väga rahulik ja sa ei muretse absoluutselt ja ma arvan, et see on ülihea omadus. Kohe kindlasti on sul tõeliselt äge iseloom ja see on täiesti arusaadav, miks inimesed on sind siia saatesse hääletanud," sõnas ta ja lisas, et loodetavasti seisab tal veel pikk karjäär ees. Koidu sõnul mõjus Maribeli esitus stuudios väga hästi. "Tundus, et sa ise nautisid täiel rinnal ja väga kihvt oli vaadata!"

Kommentaarid puuduvad