Kas Mihkel Raud on „Eesti otsib superstaari“ saates kohtunikuna liiga karm? Video!

Seitsmesed

„Eesti otsib superstaari“ uus hooaeg startis eelmisel pühapäeval. Žüriilaua taha istusid Eda-Ines Etti ja Koit Toome ning aastaid kohtunikurolli täitnud Mihkel Raud, kes ka sel hooajal ei jäta oma teravaid kommentaare ütlemata. Kas Mihkel Raud on superstaarikandidaatidega liiga karm või on tema soovitused õiged?

„Kui Sina oleksid trompet, siis sel polekski nuppe, vaid oleks ainult toru! Kui Sa näed artisti, kes natukenegi meenutab sulle iseennast, siis võta oma raha ja jookse nii kiiresti, kui suudad! Minu kõrvadele kõlas see umbes nii, nagu Sulo Tintse ja Jaagup Kreem oleksid koos 10 päeva jutti tina pannud! Sa oled ebamusikaalne, ei oska laulda, ei valda silpigi inglise keelt ja on täiesti arusaamatu, miks sa siin oled!“

Need on vaid mõned kommentaarid Mihkli suust, millele ei järgne kindlasti kollast kaarti ning edasipääsu teatrivooru. Vaata videot!

„Eesti otsib superstaari“ pühapäeval kell 19.30 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/919701[/embed]

Kommentaarid puuduvad