Kas superstaarisaate uus tunnuslugu? Vaata, mis laulu improviseerisid superstaarid bussisõidul! 

TV3

„Eesti otsib superstaari“ pühapäevases otsesaates hakkavad mõõtu võtma 10 poissi, kes läbisid edukalt eelvoorud ning pääsesid stuudiovooru. Teel teatrivooru aga võtsid osalejad ette improviseerimise ning välja tuli väga ilus superstaarisaate teemaline laul. Solistina improviseeris Kaarel Orumägi, kes on 22-aastane noormees Türilt.

Oma noore elu jooksul on laulmise kõrval lavastaja ning teatrikunstnikuna tegutsev Kaarel suutnud saavutada väga palju – noormees juhib Türil enda loodud Üle-Eestilist Noorte Muusikaliteatrit, millel täitub peatselt juba 5 tegutsemisaastat. 3-aastasest peale on mees tegelenud laulmisega erinevates koorides, stuudiotes ja eraõpetajate juures ning samuti mängib ta ka klaverit.

"Ma unistan suurelt ja teen kõik, et need unistused täituksid. Kui ma midagi üldse teen, siis alati 100% energiaga ja ma ei lõpeta enne kui kõik on perfektne. Olen laulmise ja laulukirjutamisega tegelenud juba väga kaua, aga pole enda jaoks seda ühte ja õiget stiili ning imagot leidnud. Ehk aitab see saade mul jõuda arusaamani, et kuidas edaspidi muusika minu ellu sobib," kommenteerib Orumägi.

„Eesti otsib superstaari“ poiste stuudiovoor juba pühapäeval kell 19.30 TV3s! OTSESAADE!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/926663[/embed]

Kommentaarid puuduvad