Homme
18. jaan
-7...-1
-11...-2
Ülehomme
19. jaan
-7...1
-12...-2

Superstaar

Brigitte videoblogi: kes võidab superstaarisaate? Nõid Anete ennustab!

14:49 31. mai 2018
Autor: TV3

Näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt kutsus enda videoblogisse külla nõiasaatest tuntud nõia Anete. „Ma olen väga väga närvis. Ma pole tükk aega olnud nii elevil!“ ütles Brigitte külalist tutvustades. Mida nõid täpsemalt Brigittele rääkis ning kuidas ta sellele kõigele reageeris – vaata videost!

Nõid Anete pani Brigittele kaarte ning koos räägiti neiu armuelu, karjääri ja ka raha teemadel. Anete avaldas ka ühe vea, mida inimesed teevad oma armuelu kohta küsides. Nõia kaardid panid aga Brigittest rääkides üsna palju täppi ning sellega suutis nõid Anete Brigitte täitsa pahviks lüüa: „Kõik mida sa rääkisid, oli täiesti 100% täppi.“

Lisaks ennustab Anete, kes võidab „Eesti otsib superstaari“ saate, kuigi ta pole saadet kordagi näinud. Anetel tekib koheselt sümpaatia kolme osaleja vastu ning lõpuks oli nende vahel valimine üsna keeruline. Mida näitasid Anete kaardid, kes võidab superstaarisaate?

Vaata, mida toob nõid Anete taroskoop Sinu tähemärgile SIIT!

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?