Kus on ta nüüd? Vaata, millega tegeleb superstaarisaate võitnud Jana Kask täna

uudised.ee

Jana Kase tähelend sai alguse 2008 aastal, kui ta osales 16-aastasena "Eesti otsib superstaari" teises hooajas ja selle võitis. Tänaseks aga Jana aktiivselt laulmisega ei tegele ja on kätt proovinud hoopis mitmetes teistes valdkondades. 

Jana laulis saatesse kandideerides Eurovisiooni võidulaulu "Molitva". Ainukesena kolmest kohtunikust ütles jah-sõna Mihkel Raud ning seetõttu lahkus Jana ilma "kollase kaardita". Raud otsustas Jana tagasi kutsuda ning teisel korral andsid oma jah-sõna ka Heidy Purga ja Rein Rannap.

Esimestes finaalsaadetes ei paistnud Jana väga silma, kuid kindlustas endale alati koha järgnevas finaalis. Jana üks väljapaistvamaid esitusi oli seitsmendas finaalsaates Ivo Linna hitt "Laula mu laulu helisev hääl".

Superstaarisaate võiduga kaasnes 100 000 Eesti krooni ja poole miljoni kroonine plaadileping. Jana alustas koostööd Alar Kotkase tiimiga, et valmis saada võiduga kaasnenud debüütalbum. 30. oktoobril 2008 tuli välja Eesti Ekspressi singlisarjas albumilt esimene singel "Leaving You for Me".

Paraku jäi aga debüütalbumi ilmumine venima ja pettunud koostöös Alar Kotkasega, jätkas Jana hoopis koos Ivar Mustaga ning tema debüütalbum "Face in the Mirror" ilmus 2009. aasta detsembris. 


Foto: TV3

Jana osales 2011. aastal Eesti Laulul, kus esitas pala "Don't Want Anything", mis pälvis neljanda koha. 

2019. aastal kolis Jana Soome, et oma lauljakarjäärile uus elu sissepuhuda. Seal kohtus ta mänedžeri Marco Tikkaneniga ja alustas koheselt ka temaga koostööd. Aastal 2020 tegi Jana aga oma elus tõelise kannapöörde ja asutas hoopis erootikapoe Victa di Amare. “Kahe viimase aasta jooksul olen seda jälginud, pidades blogi ja tehes koostööd Euroopa parimate brändidega ja seetõttu olen ka kursis erootika kuumimate trendidega," rääkis Jana toona.

Praegu, lähtudes Jana Instagrami kontost, resideerub lauljatar Maltal ja on asutanud kinnisvarafirma Idris Properties

Kommentaarid puuduvad