Enne ja nüüd! Noor lauljatar Merilin Mälk alustas oma karjääri superstaarisaatest

uudised.ee

Noor lauljatar Merilin Mälk on küll veel vaid 20-aastane, ent tänaseks saavutanud juba nii mõndagi. Tema tähelend sai alguse 2018. aastal, kui ta osales "Eesti otsib superstaari" seitsmendas hooajas.


Foto: TV3

Merilin sündis Kuressaares ja oli vaid 17-aastane, kui saatesse kandideeris. Kuigi Merilin saate võitjaks ei osutunud, jõudis ta siiski väga kõrgele kolmandale kohale. Teda edastasid Sissi, kes saavutas teise koha, ja Uudo Sepp, kes saate võitis. 


Foto: TV3

Esimeses stuudiovoorus esitas Merilin Queeni võimsa loo "Show Must Go On", mis silmnähtavalt meeldis nii publikule kui ka kohtunikele.

Finaalis jagas Merilin Mälk lava armastatud laulja Koit Toomega, kellega koos esitati pala "Mälestused".

2018. aasta septembris ilmus Merilini debüütsingel "Foolish" koos DJ Rozelliga. Esimene soolosingel "Honestly" ilmus 2019. aasta jaanuaris.

Merilin on käe valgeks saanud ka Eesti Laulul. Nimelt osales ta lauluvõistlusel 2020. aastal looga "Miljon sammu". Paraku ta sellega finaali ei jõudnud.

Saates Eesti Laul osalemine viis Merilini kokku tuntud sisulooja Andrei Zevakiniga. Noored alustasid oma suhet 2020. aasta novembris, ent kaua see ei kestnud ja tänaseks on nad lahus. 

Kommentaarid puuduvad