Luisa Rõivas meenutab, et astus superstaarisaate produtsendi keelust üle: Kaupo oli megavihane!

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" esimeses hooajas napilt teiseks jäänud Luisa peab superstaarisaadet ühele lauljale korralikuks kooliks. Saatest saatesse tuli särada ja publikule meelde jääda väga eriilmeliste paladega ja lauljatari sõnul saadab teda üks lugu siiani.

"See on üks mu lemmiklaule," õhkab Luisa Norah Jones'i "Don't Know Why" peale, öeldes, et see on tal tänaseni kontsertidel repertuaaris. "Ma nii hästi mäletan seda kostüümi. See oli Kätlin Marani top ja Monika Vichmanni seelik." 

Telesaadete ilu ja võlu vaatajani toomiseks nähakse palju vaeva. Telgitagused on kohati pingetest tulvil ja vaidlusedki ei lase end kaua oodata. Luisal tekkis erimeelsus saate produtsendi Kaupo Karelsoniga, kui viimane polnud vaimustunud lauljatari mõttest ühe loo teine salm laulda klaveril istudes. Kaupo hinnangul oli klaver liiga pimedas nurgas, mistõttu kaamerapilt oleks kehvaks jäänud. Luisa aga jäi endale kindlaks ja otsustas otse-eetris end siiski teise salmi ajaks klaverile sättida. Seepeale kostus kõrvamonitoridest suur kisa. "Kaupo oli megavihane pärast," meenutab Luisa hetke, mil tuli enda arvamuse eest seista.

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad