Rein Rannap ennustas Mick Pedajale suurt tulevikku: praegu mõjud veel naiivsena

uudised.ee

Laulja Mick Pedaja osales superstaarisaates kõigest 16-aastasena, ent suutis sellegipoolest jätta kohtunikele kustumatu mulje. Pedaja esitas Trafficu pala "Üksikud hinged", sest ka tema enda sõnul oli ta üksik hing ja see läks talle südamesse. Esitust kommenteerisid Mihkel Rauda asendanud Jüri Makarov, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap.

Jüri Makarovil polnud Micku laulmise kohta midagi halba öelda, ent teda häiris hoopiski üks teine asi. "Mick, silmad on inimese ühed väljendusrikkamad asjad. Kui sina poole laulu pealt suled need silmad publiku jaoks, siis me ei saa aru, millest sa laulad," märkis ta.

Maarja-Liis Ilus tundis jällegi heameelt, et Mick otsustas eestikeelse loo kasuks. "Kui natuke norida, siis mitte muusika poole pealt, aga sa oleksid võinud rohkem mõelda tekstile ja vastavalt sellele varieerida. Pisut üheülbalise mulje jättis. Väga ilusti esitatud, aga oleks võinud endast rohkem anda," kommenteeris ta.

"Mick, sa oled väga noor ja selle vanuse kohta ääretult julge. Sul on musikaalsus, kena hääl, aga sa ei valitse seda veel lõplikult. Kindlasti sul on ees suur tulevik, praegu mõjud veel naiivsena," lisas Rannap omaltpoolt.

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3183181[/embed]

Kommentaarid puuduvad