Täna
19. okt
4...9
-3...7
Homme
20. okt
2...12
-2...7

Superstaar

Kohtunikud rulatüdrukule: su laulutase pole selle saate jaoks piisav

11:32 20. september 2021

''Eesti otsib superstaari'' teises eelvoorus sõitis kohtunike ette rulaga Sandra, kelle soov oli superstaariks saada suur. Paraku kohtunikud teda järgmisesse vooru edasi ei lasknud.

''Mulle meeldib rulaga sõita, laulda ja kui need kaks asja kokku panna, see oleks lihtsalt lahe. Panen klpaid pähe ja siis ma ümisen üksinda mööda tänavat ringi kruiisides. Seega on rulatamine ja laulmine üsna ühendatud, sest et kui sul ei ole õiget laulu, siis sul ei tule trikid välja. Ma tahaks seda saadet võita, see oleks väga vahva. Ma tahaks pakkuda midagi teistsugust,'' sõnas Sandra enne kohtunike ette astumist.

Pärast esitust ütles Birgit Sarrap, et tegu oli väga huvitava lauluga, kuid tale jah sõna ei andnud. ''See oli tore kõik asi, aga laulu tase pole piisav selle saate jaoks,'' lisas Koit Toome. Kohtunikud Sandrat järgmisesse vooru ei lasknud ja ta sai kohtunikelt kolm ei-d.

Vaata kogu tema esitust lähemalt siit.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!