Katerina Agafonova stuudiovoorus esitatavast laulust: see lugu on minu jaoks raske

uudised.ee

Tänases "Eesti otsib superstaari" esimeses stuudiovoorus esitavad kümme staariks pürgijat otse-eetris vaatajatele omal valikul loo. Stuudiovoorudest alates on kaheksanda hooaja osalejate saatus televaatajate kätes, sest rahvahääletusel selguvad kolm esimest finalisti. Katerina Agafonova otsustas lauluõpetaja soovitusel valida esitatavaks The Cranberries loo "Zombie".

Katerina tõdeb, et valituks saanud laul algselt tema mõtetes üldse ei olnud. Tegemist oli tema sõnul ootamatu valikuga. Laulja meelest on see väga keeruline ja tugeva emotsionaalse tasutaga lugu. "Katerine, siin ongi emotisooni vaja! See võib-olla sulle raske, aga mine ja laula ära, inimesed saavad aru sellest emotsioonid," oli lauluõpetaja Katerinale "Zombie" loo kohta öelnud. "Ja nii see tuli," ütles Katerina, et toetav sõnum lauluõpetajalt sai määravaks loo lõplikul valikul. 

Jälgi Katerina Agafonova tegemisi ja staarisaate teekonda tema Instagramis:

Kommentaarid puuduvad