Mirjam Aru peab enne lavale minemist kõige olulisemaks mediteerimist ja hingamisharjutusi

uudised.ee

Tänanses "Eesti otsib superstaari" esimeses stuudiovoorus esitavad kümme staariks pürgijat otse-eetris vaatajatele omal valikul loo. Alates tänasest on kaheksanda hooaja osalejate saatus televaatajate kätes, sest rahvahääletusel selguvad kolm esimest finalisti. Mirjam Aru esitab saates laulu "Killing me Softly with His Song.”

Mirjam Aru sõnul aitavad hingamisharjutused ja mediteerimine tal paremini keskenduda ning narveerimisest tagasi hoida. "Need toovad mind keskmesse, siis ma suudan keskenduda ja siis ma ei ole peas pilla-palla," tõdes Mirjam. Samuti pole Mirjamil täna õhtul ees esimene otse-eetri esinemise kogemus. Neli-viis aastat tagasi osales ta "Suured hiiglased" saates. 

Jälgi Mirjam Aru tegemisi tema Instagramis: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I R J A M (@mirjamaru)

[embed]

Kommentaarid puuduvad